Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری ایرنا، در سال ۱۳۶۵ یکی از تلخ‌ترین حادثه‌ها در تاریخ ورزش جهان رقم خورد که بمباران زمین فوتبال چوار بود. آنچه تاکنون از این اتفاق روایت شده است؛ ظهر روز ۲۳ بهمن ماه هواپیماهای رژیم بعث عراق در جنایتی غیرانسانی با پرواز در ارتفاع پایین و بمباران زمین فوتبال چوار، ۱۵ نفر از فوتبالیست‌های ایلامی را که در حال انجام مسابقه بودند به شهادت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جنایت هنوز در تقویم ملی ثبت نشده است و بسیاری از افراد هنوز از این اتفاق خبر ندارند از سوی دیگر با وجود آنکه آثاری در حوزه دفاع مقدس ساخته شده اما کمتر اثر هنری به این حادثه پرداخته‌ است، این روزها فیلم سینمایی مستطیل قرمز به کارگردانی حسن و حسین صیدخانی که فاجعه بمباران زمین فوتبال چوار را سوژه اثر خود قرار داده و بدان پرداخته است، در حال اکران است.

علی اوسیوند بازیگر مستطیل قرمز درباره همکاری در این فیلم به خبرنگار ایرنا گفت: مستطیل قرمز نخستین تجربه فیلم بلند سینمایی برادران صیدخانی در ایلام بوده است که امیدوارم از حرکت شایسته و کاملا ارزشمند این دو برادر حمایت شود تا در سال‌های آینده نیز این حرکت انسانی، فرهنگی و خدایی را ادامه دهند.

اوسیوند با اشاره به موضوع مستطیل قرمز اظهارداشت: این فیلم درباره شهدای فاجعه بمباران زمین فوتبال چوار است که سندیت تاریخی دارد پس پرداختن به این موضوع ارزشمند و بسیار انسانی است چراکه نباید از ذهنیت و گنجینه تاریخی ما پاک شود تا بدانیم تمام این موقعیت خوب، آسایش و آزادی که داریم به دلیل جانفشانی این عزیزان بوده است.

این بازیگر درباره کاراکتر «قربانعلی» در فیلم سینمایی مستطیل قرمز گفت: در نسخه اولیه فیلمنامه این اثر، آنچنان به «قربانعلی» پرداخته نشده بود اما در نسخه‌های بعدی بیشتر به این کاراکتر توجه شد.

وی افزود: «قربانعلی» مردی جاافتاده‌ست که در وضعیت فاجعه‌آمیز به کمک مردم هم‌طایفه، هم‌ایل و همشهری می‌آید. این کاراکتر در حقیقت فرد مفیدی در روند قصه است و در پایان نیز به شهادت می‌رسد.

اوسیوند درباره تجربه حضور در استان ایلام برای فیلمبرداری پروژه مستطیل قرمز اظهارداشت: مردم ایلام را می‌توان مهمان‌نواز و با سلامت فکر دانست، افرادی که در این پروژه با ما همکاری کردند، قابل ستایش هستند و بدون اغراق در هیچ کجای ایران چنین حرکتی را از مردم ندیدم که از ایلامی‌ها مشاهده کردم.

بازیگر فیلم مستطیل قرمز گفت: باید بیاموزیم در چنین پروژه‌هایی که ارزشی و فرهنگی است با خلوص نیت شرکت کنیم و خودمان هوای خودمان را داشته باشیم. در نهایت امیدوارم برادران صیدخانی در این مسیر مقدس قدم‌های بعدی را بردارند و نتیجه این حرکت فرهنگی را ببینند.

برچسب‌ها ایلام علی اوسیوند فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام علی اوسیوند فیلم ایلام علی اوسیوند فیلم بمباران زمین فوتبال چوار مستطیل قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است

به گزارش "ورزش سه"، امروز در انگلیس شکایتی رسمی به دادگاه ‏ارسال شد که شاکیان آن سرنوشت عجیبی داشته‌اند.‏

‏ 35 فوتبالیست سابق انگلیسی می‌گویند زمانی که در این کشور ‏فوتبال حرفه‌ای بازی می‌کردند به دلیل بی‌توجهی مسئولان فوتبال به ‏جراحت وارد شده به مغز بازیکنان، سلامتی‌شان با خطرهای بزرگی ‏مواجه شده است. برای اطلاع از صحت این ادعا کافی است به این ‏آمار توجه کنید: با کارشکنی اتحادیه و لیگ برتر این شکایت سال‌ها ‏است که به مرحله بررسی نهایی نرسیده و در این مدت شش شاکی، ‏که همه ستاره‌های سابق فوتبال بوده‌اند، جان‌شان را از دست ‏داده‌اند. ‏

شکایتی که امروز نهایتا به دادگاه رسید اتحادیه فوتبال، اتحادیه ‏فوتبال ولز و لیگ فوتبال انگلیس و لیگ برتر را متهم می‌کند. آنها ‏همچنین از برد بین‌المللی فوتبال شکایت کرده‌اند که به توصیه‌ها ‏برای تغییر قوانین فوتبال بی‌توجه بوده است. ‏

ستاره‌های سابق فوتبال انگلیس می‌گویند در جریان مسابقه بارها با ‏بازیکنان حریف برخوردهای شدید سر به سر داشته‌اند و این برخوردها ‏سلامت مغزشان را از بین برده است. ‏

این موضوع مدتی پیش و زمانی بار دیگر در رسانه‌ها مورد توجه قرار ‏گرفت که یکی از شاکی‌ها، جو کیه‌نار، اسطوره تاتنهام و مربی سابق ‏ناتینگهام فارست و نیوکسل، به دلیل زوال عقل از دنیا رفت و پزشکان ‏معتقد بودند آسیب‌های وارد به سر او در دوران فوتبال بازی کردن در ‏این بیماری نقش داشته است. ‏

دیگر خبرها

  • گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد
  • وضعیت تلخ اقتصاد ایران در خاطره‌گویی فوتبالیست سابق در تلویزیون | فیلم
  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • حمله خرس به دامدار ایلامی و تلف دام‌هایش
  • حمله خرس به دامدار ایلامی پس از ورود به قلمرو حیوان